sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Eilen olimme juhlimassa ystävän polttareita. Päivä vietettiin kaupungissa eri tehtävien ja syöminkien merkeissä ja illaksi huristeltiin veneellä mökille. Mökillä saunottiin, hemmoteltiin ja minä pulahdin veteen. Syötiin herkkuja ja höpöteltiin. Tarjoilut eivät olleet täysin laktoosittomia ja morsian heräsi yöllä kamalaan mahakipuun. Onneksi aamulla oli jo parempi. Päivä ja ilta oli oikein onnistunut ja tänään tultiin kotia mökiltä aampäivällä.

Kävin tyhjentämässä kirpparipöydän päivällä ennen kuin se meni kiinni. Saldoa oli tullut kahdelta viikolta vajaa 100e ja olin ihan tyytväinen. Ekan viikon saldo oli nimittäin 23e. Soittelin jo viimeviikolla toiselle kirpparille ja vuokrasin saman numeroisen pöydän. Nyt ei tarvi irrottaa hintalappuja ja saan viedä nuo suoraan sinne perjantaina. Harmittaa kun ei ollut mennyt enempää. Kotia kannoin kaksi ikea kassillista vaatteita. Ja mielestäni ne on tosi hyviä vaatteita ja hyvällä hinnalla. 

Huomenna joudun tekemään hirveästi rästiin jääneitä koulutehtäviä. Kotona lasten kanssa en saa kyllä mitään aikaseksi. S taas pystyy tekemään kotona tehtäviä samalla kun lapset huutaa ja roikkuu jaloissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti