sunnuntai 28. huhtikuuta 2013



Viikonloppuna ollaan vaan oltu ja ulkoiltu. Tänään mennään S isän kanssa syömään ulos. Mennään usein sunnuntaisin tällä kokoonpanolla. Eilen käytiin aamupäivästä kaupungilla ja löysin aivan ihania värihousuja cubuksesta nämä turkoosit ja samanlaiset pinkit :P

Gemma pant

Kaupunkireissun jälkeen käytiin liikuntarieha tapahtumassa joka oli aika laimea. Huono valaistus mun mielestä ja lapsille paljon samoja juttuja. Ilmaistapahtumasta meni kuitenkin ihan hyvin ja lapset tykkäs! Meidän tytöt meni temppuratoja mielinmäärin.

Huomenna paluu arkee ja puurtamaan tehtäviä jotka on rästissä. Mä niin inhoon tehtäviä joita pitää ite tehdä vapaa-ajalla. Pian alkaa onneksi kesätyöt ja siellä saa "levätä" erilaisissa tehtävissä. 


Tytöt herää molemmat öisin vielä juomaan maitoa. Viime yönä ada ähki siihen malliin että maitoa halus, elin ei kuitenkaan herännyt ja en sille sit antanut. Elin nukkui puoli kahdeksaan asti! En kuitenkaan halunnut vielä puol kasi nousta (väsynyt ja laiska) niin annoin niille vielä maidot ja nukuttiin yhdeksään asti. Maidon juonti  aiotaan kyllä lopettaa heinäkuussa kun mulla on loma. Saas nähdä kuinka aikasin noustaan ja monta kertaa yössä huudetaan kilpaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti