torstai 18. huhtikuuta 2013




Olin kattonut meille mielestäni hyvän loma paikan Turkin Alanyaan. Kysyin kuitenkin mun äidiltä ja sen mieheltä josko ne haluis lähteä kans. No niille ei tietenkään käynyt se paikka. Katottiin sitten yhdessä mieluinen paikka meille kaikille ja päädyttiin Turkin Sideen ja Pegasos Worldiin. Siellä on lapsille jos jonkinmoista liukumäkeä. Ja tuo tuli loppupeleissä halvemmaksi kuin se mitä olin katsonut. En ole ikinä ollut allinclusive hotellissa ja nyt päätettiin koittaa sitä. Vähän harmittaa että aina pitää syödä hotellilla. Mä on erittäin nuuka ja en raaski sit ostaa muualta kun kerran tosta maksettu. :) No ehkä kerran voi syödä jossain muualla. Uskon että tommonen  allinclusive on parempi vaihtoehto lapsille. Inhottavaa jos on tilannut ravintolasta (kallista) ruokaa ja sit ei kelpaakkaan. Tuolla saa maistaa kaikkia ja syödä mistä tykkää. Lisäksi sieltä voi aterioiden välillä hakea jäätelöä ja juomista. Sanoisin että luxusta!  Lähtö on syyskuussa 5.9.




Olin sunnuntaina yövuorossa ja tänään kans. Sunnuntaina oli lastentautien osastolla ja tänään keskolassa. Olen tehnyt tänne keikkaa muutaman vuoden ajan aina koulun ohella. Nyt on ensimmäinen kerta kun joudun laskemaan etten tienaa liikaa ja joudu maksamaan opintotukia takaisin. Täytyy siis seurata tarkkaan. Veroprosenttia aion nostaa reilusti että tulisi jotain palautuksia ensi vuonna. Tänä vuonna ei tullut mitään enkä joutunut maksamaan. Aika hilkulle meni. On se kiva että saa edes jotain. Viime vuonna sain reilu tonnin ja se lämmitti kyllä!

Muistin että äiti oli ostanut tytöille jos jonkin näköistä kuravaatetta 80-90 kokoa kun tytöt oli ihan vastasyntyneitä. Nyt sit eilen kaivoin niitä esille ja löytyi sopivasti molemmille kurikset tarhaan. Ruvettiin sit kattomaan kokoja ja kirjoittamaan nimiä lappuihin niin huomattiin että niissä luki jo tyttöjen sukunimi. Lisäksi siellä oli osoite ja puhelinnumero tosi himmeellä. Näiden  päälle oli kirjoitette isolla Nathalie. S tihrusti mitä niissä luki ja sai selville että ne ovat S veljen pojan kurkikset kokoa 80 ja 90. S veljen poika on nyt 9v. Ne oli laittanut ne eteenpäin jollekkin Nathalielle ja ne oli taas myynyt ne kirppiksellä ja mun äiti oli ne sieltä ostanut :D Aika hassua ja pienet piirit.


Tässä tytöillä kotikurikset joita en raaski laittaa päiväkodin hiekkaiselle pihalle. Meillä on päiväkodissä suurimmaksi osaksi eri vaatteet kuin kotona. Ei sit harmita jos menee rikki tai hukkaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti