torstai 4. heinäkuuta 2013

4.7.13

Vaipatta nuo on ollut lähes neljä viikkoa! Monet päikkärit ovat olleet kuivia ja nyt on ollut muutama yökin kuiva. Tosi ihmeellistä että näin hyvin meni! Tulee varmasti takapakkia vielä, mutta toivotaan ettei kamalasti. Mulla alkoi viiden viikon loma mutta säät ei ole oikein suosinut meitä. Muutama lämmin päivä ollut ja satanut jokatoinen päivän. Nytkin sataa. Tänään ajateltiin lähteä mökille ja S jää tekemään omia hommia kotiin ja tulee perästä huomen illalla.

Viime viikon lauantaina me oltiin Wasalandiassa. Siellä oli tosi kivaa meillä kaikilla. Laitteita joihin tytöt sai mennä ite tai meidän kanssa oli ainakin 13. Kaikkia ei ehditty edes kokeille kun oli aika lähteä nukkumaan. Mennään kyllä vielä uudestaan ja Tropiclandiassakin täytyy käydä.
Lemppareita oli pomppulinna ja karusellit. Tukkijokeen ei päästy kun jonoa oli varmasti satametriä. Sinne oltais kyllä haluttu, mutta seuraavalla kerralla sitten.








Tässä kuvia siskon YÖ-juhlista










1 kommentti:

  1. aww ! luin tätä joskus aikaa sit, mut sit laitoit tän jotenki etten enää pystyny lukee :( olin kuitenki iha onneissani ku viimein löysin tieni takaisin tänne. aivan ylisuloisia tyttösiä <3

    VastaaPoista